Den første dagen var det kun Perzin som bokset semifinale. Hun måtte gå opp tre vektklasser for å få motstander. Perzin møtte en rutinert og tidligere landslagsbokser fra Horten. Perzin bokser smart og gjør kampen på sin måte. Det ble Ørnulfs første seier dette mesterskapet.

På lørdag hadde vi 6 boksere i ringen. Fredrik bokset semifinale mot fjorårets norgesmester. Det ble en tøff kamp og selv om Fredrik ga alt var det ikke nok.

Deretter bokset Ayoub semifinale mot en litt mer erfaren bokser fra Oslo. Det ble en fin kamp, men Ayoub ble for passiv.

Deretter bokset Kasper semifinale mot en tøff gutt fra Bergen. Bergenseren bokset hardt, men Kasper holdt hodet kaldt og bokset veldig teknisk og taktisk. Det ble en jevn kamp, hvor vi trodde Kasper vant de 2 første rundene. Likevel gikk seieren til motstanderen.

Siste semifinale på lørdag var til Vilandas. Han møtte en landslagsbokser fra Romerike. Vilandas styrer kampen fra første sekund, og vinner kampen.

Mohammed bokset vår første finale mot en tidligere norgesmester fra Sotra. Mohammed bokset både tøft og bestemt, og vi var helt sikre på at dette gullet var vårt. Dessverre ble resultatet 3 - 2 til Sotra.

Vår siste kamp og finale på lørdag var til Karl som møtte en dyktig tidligere norsk mester fra SP09. Det ble et tøft oppgjør, hvor begge gutta gjør sitt ytterste for å få gullet. Seiren gikk til SP09, men det er veldig god erfaring for Karl.

Søndag hadde vi 4 boksere i finale. Først ut var Lional som møtte en landslagsbokser og fjorårets norgesmester fra Bergen. Lional bokser etter planen, og står godt til Bergenseren, men Lional blir for sliten og taper kampen.

Nestemann i ringen var Vilandas som møtte en bokser fra Sotra. Vilandas gir ikke noe pusterom for motstanderen sin, og han blir rett og slett for god. I tredje runde kaster Sotra inn håndkleet, og Vilandas blir norgesmester for tredje gang.

Deretter hadde vi Brage som møtte en bokser på hjemmebane fra Ålesund. Brage kjører hardt fra start og sender en uppercut som knekker nesa til motstanderen. Kampen blir stoppet i første runde, og vi får vår andre norgesmester.

Helt tilslutt hadde vi Perzin som møtte en fra Bergen. Perzin timer motstanderen godt som vanlig, og får henne til å svinge i lufta. Det blir et tredje gull for Ørnulf, og Perzins femte norgesmester-tittel.

Vi drar dermed hjem med 3 sølv og 3 gull. Vi ble også kåret til den beste klubben for seniorer, delt med Tønsbergkameratene.

  • NYHET! Du kan se alle NM-kampene og finalene i Direktesport, som er tilgjengelig med et abonnement på Sagene Avis. Det koster bare 1 kroner i måneden de første tre månedene.

Se sendingene i opptak her: