Sagene bandy sikret et historisk opprykk tidligere i vinter. Og fortsatte den gode trenden med å slå ØHIL hele 7-1 borte.

Etter det gikk luften ute av ballongen for Sagene.

I den påfølgende kampen mot Ready på Frogner stadion ble det hele 10-1 tap. Kanskje var det et tegn da det viste seg før kampen at svenske keeper-Lars hadde glemt igjen skøytene sine på Voldsløkka, og lenge så ut til å måtte spille med låneskøyter. Heldigvis hadde lagets nyeste signering, Åsmund Muri Melvær en reddende samboer på vei med hans gamle skøyter.

Skøytene så ikke ut til å være utslagsgivende, og innen det ble blåst av hadde Ready scoret 10 mål og Sagene gikk på sitt verste tap på mange sesonger.

– Dette var elendig og veldig kaldt, sa lagets eneste supporter og nevnte samboer etter kampen.

Etter å ha blitt utspilt på Frogner skulle man tro at laget var klare for revansj mot Snarøya. Men heller ikke her fikk Sagene til noe spill, og endte til slutt med å tape 4-2.

Nå vendes blikket mot 1.divisjon neste år. Da må det enten trenes litt, eller hentes noen nye spillere.

– Den svake avslutningen har skapt noe tvil om vi er helt klare for nivået i divisjonen over, men vi har et par forsterkninger på vei, sier lagets spiss og sportssjef Didrik Bell.

– Vi har noen rappkjefta 15-åringer med på treningen om dagen. De har vi skikkelig tro på for fremtiden, selv om de akkurat nå har det mest i kjeften, kan libro Mattias Lindqvist fortelle.