(Avisa Oslo)

Rundt kl. 18.00 måtte politiet sperre av riksvei 4 Trondheimsveien for vanlig trafikk nordover fra Sinsenkrysset inntil videre, da mange bilister stoppet langs veien for å slippe av passasjerer.

Klokken 20.15 ble veien åpnet igjen.

Som varslet sperret politiet av Trondheimsveien nordover fra Sinsenkrysset og sørover fra avkjøringen til Linderud kl. 22.

Refstadveien til Refstadsvingen er også sperret fra klokken 22.00 - 02.00.

Dette er for å unngå store trafikale utfordringer og gi plass til shuttle-bussene, men vi vil være fleksible for folk som bor i området.

Han ber folk publikum om å følge på Twitter for videre oppdateringer fra politiet.

De må regne med å ta beina fatt for å komme seg vekk fra området. Det er en utopi å forvente at de kan bli henta der oppe, sier operasjonsleder Eirik Sandnes.Vinket bort drosjer

Tidligere søndag kveld, rundt 600 meter fra konsertarenaen på Bjerke, sto politiet og vinket bort drosjer som ønsket å slippe av passasjerer langs veien.

Politiet har tidligere uttalt til Avisa Oslo at folk ikke kan forvente å kjøre bil eller taxi helt frem til arenaen, heller ikke for å bli satt av eller hentet.

– Politiet sin anmodning er å følge instruksjonen på stedet. Anmodningen gjelder i nærheten av travbanen, nøyaktig hvor grensa går, er der politiet gir instruksjoner, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand søndag kveld.

De vanlige bussene til Ruter, 31, 380 og 390, stopper ikke på Bjerke.

– Det går på at vi skal skape unødvendig trafikk i området og la shuttlebussene slippe frem, sier pressvakt i Ruter Øystein Dahl Johansen.

Han legger til at linje 5 til Groruddalen er styrket med flere avganger i forbindelse med konserten.

Les også

En scene brolagt med sex, vold og provokasjon