SKEID – MOLDE 1–3

(Nettavisen): Obos-klubben Skeid rystet de regjerende cupmesterne fra Romsdalen tidlig, da Marcus Melchior banket inn ledermålet i den første omgangen.

Men Erling Moes menn viste vinnermentalitet og hentet inn forspranget.

Ola Brynhildsen og Kristian Eriksen var toneangivende den tiden de spilte, og scoret at på til ett mål hver etter vertenes drømmestart.

Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem chippet inn 3-1, og sikret dermed cupavansement for blåtrøyene.

Se alle Skeids kamper på nab.no i 2023

I 2023 har Amedia visningsrettigheter på alle kampene fra OBOS-, PostNord- og Norsk Tipping-ligaen, samt 4. divisjon for herrer. Det samme gjelder for Norgesmesterskapet for herrer (cupen) og aldersbestemte landslag.

Det betyr at du ser alle Skeids kamper neste sesong i Direktesport via Nordre Aker Budstikke. Du får tilgang til kampene med et +Alt-abonnement på Nordre Aker Budstikke. Les mer her.

Innholdsrike minutter

Cupoppgjøret fikk en perfekt start for rødtrøyene, som var giftige på kontringene og fikk betalt.

– Et vanvittig angrep av Skeid. Fantastisk rullet opp fra 1. divisjonslaget, og de leder 1–0 over Molde. Han er muligens det neste salgsobjektet i Skeid, og lever en vanvittig avslutning, kom det fra NRKs kommentator.

Det tok derimot under ett minutt for den regjerende norgesmesteren svarte gjengen fra Oslo, da Ola Brynhildsen ekspederte et innlegg fra Erling Knudtzon i nettet.

– Surt for Skeid etter den vanvittige starten, og så utligner Molde så raskt.

Skeid ropte på straffe noen minutter før hvilen da målscorer Melchior gikk i bakken, men fikk ikke medhold av kampleder Svein Tore Sinnes.

– Det så jo ganske mistenksomt ut, og spillerne flokker seg rundt dommeren. Melchior var gjennom der og ble felt, så det ut som.

Bildeserie

Se bildene fra cupoppgjøret Skeid-Molde

Tung andreomgang

Hovedstadslaget holdt følge i den første omgangen, men etter hvilen ble det hakket tyngre.

Kristian Eriksen var farlig frempå ved flere anledninger de første 45, og etter drøyt 65 minutter fikk han scoringen sin.

– Der kom den. Et fint Molde-angrep der Kristian Eriksen får avsluttet og er kontant ned i hjørnet. Jeg kan vel si at det er fortjent, for Molde har vært det beste laget i den andre omgangen.

Vondt ble til verre for hjemmelaget da Magnus Wolf Eikrem gjorde kort prosess, og satt spikeren i kista med ti minutter igjen på klokka.

Bildeserie

Se bildene fra cupoppgjøret Skeid-Molde

Slik var kampen: