De første kampene i årets første runde i norgesmesterskapet ble spilt onsdag, og torsdag klokka 18 står de resterende lagene for tur .Blant disse er Skeid som møter Oppsal på Trasop.

Alle kampene kan du se på Direktesport via Sagene Avis.. Du får tilgang på all sport fra Direktesport med et abonnement på Sagene Avis. Det koster nå kun én krone i måneden de første tre månedene, deretter 99. Det er ingen bindingstid.

Skeid: Dårlig start på sesongen

Skeid i OBOS-ligaen har ikke hatt den beste starten på sesongen. For etter seks kamper står de med null poeng og altså seks tap.

Treneren Gard Holme har likevel ikke fått panikk ennå.

– Vi visste at sesongen kom til å bli vanskelig og at vi ikke kommer til å kunne prege mange kamper. Men stemningen i stallen er relativ god og vi er utviklingsorienterte.


– Vi skal vise at vi er profesjonelle

Nå har Skeid en mulighet til å få en etterlengtet opptur når de møter Oppsal på Trasop kunstgress.

Oppsal er nemlig to divisjoner under og har også hatt en vanskelig start på sesongen. Men før kampen mener Holme at dette ikke er en motstander de skal undervurdere.

– Vi skal vise at vi er profesjonelle og gå inn i denne kampen som det er en OBOS-kamp. Vi skal fokusere på vårt spill som er offensiv fotball.

På spørsmål om ambisjonene til Skeid i cupen svarer Holme at de bare tar en kamp av gangen.

– Hovedfokus denne sesongen er OBOS-ligaen, men vi skal skape gode opplevelser og komme så langt som mulig.

– Jeg håper så mange som mulig kommer og ser på, for jeg tror det blir en morsom dag på Trasop!