Sagene Frivilligsentral og BUA Sagene inviterer til gratis sankthansfeiring torsdag 23. juni, for små og store på Ella Hvals plass. Det blir konsert med Sarah Camille, leker, grilling og uteaktiviteter.

Morosnekkern kommer og BUA Sagene bidrar med leker, spill og lavvo. Så blir det ansiktsmaling og lekebyttemarked for barna. Bydelspolitiker Helge Stoltenberg vil holde en appell, og frivilligsentralen og BUA vil ha stand med informasjon og invitere folk til å bli frivillige.

– Vår spesielle, lokale dag

– Arrangementet er en markering av frivillighetens år og vår spesielle, lokale dag. Vi gleder oss og håper mange barn og voksne vil komme og feire med oss, sier Hilde Muri Krahn, Eleni Maria Stene og Shannon Nagy ved Sagene Frivilligsentral og BUA Sagene, i en pressemelding.

Mat, drikke kaffe og kaker er gratis og det vil bli servert både halalpølser og andre pølser. Strøm Larsen og GE Health Care bidrar med maten. Arrangementet er fra klokken 16.00 – 19.00.

Alle kan være frivillige

2022 er frivillighetens år. Alle organisasjoner som driver med frivillighet er oppfordret til å markere det med en egen dag.

– Sagene Frivilligsentral markerer VÅR DAG spesielt på sankthansaften. Alle er velkommen som frivillige hos oss uansett bakgrunn. Vi har mange ulike oppgaver å velge mellom som for eksempel besøkstjeneste, kafédrift, bidra i BUA, arrangere aktiviteter og turer, kunstgruppe, norskkurs med mer. Vi har frivillige fra ulike verdensdeler fra 18 til 85 år. Det er et flott mangfold som vi setter stor pris på. For mange gir det å være frivillig fellesskap og mening i hverdagen, og de opplever å få nye venner og å få brukt seg selv på en positiv måte, sier Stene og oppfordrer:

– Har du lyst å bli frivillig? Bare ta kontakt med oss, så tar vi en prat, oppfordrer Stene.

Vil du blir frivillig? Ring 47473257 eller sendt e-post til post@sagenefrivilligsentral.no