Når vi nå om ganske nøyaktig ett år skal gå til stemmeurnene for å bestemme hvem som skal styre hovedstaden vår, så foregår det samtidig et annet valg.

Bydelene utgjør på mange måter en del av sjelen til Oslo. Det mange trekker frem med Oslo er at det er mangfoldig – både i folk, nærmiljø, og behov. Politikken trenger da alle disse synene. Om du ikke vet hvor bydelsgrensene går, eller at det i det hele tatt finnes et politisk organ som bydelsutvalget, så er ikke det definerende for ditt engasjement. Interesserte og nysgjerrige folk finnes i alle former, og har mye å bidra med. Derfor ønsker Høyre deg på listen sin.

Sagene er en liten bydel, og sjansen er stor for at du har noe i lokalmiljøet du har tenkt over, enten det er et tilbud som mangler eller en vei som burde endres på. I lokalpolitikken i Sagene er det veldig lett å bli kjent med de rundt deg, til tross for at det bor 50.000 mennesker på dette lille området. Enten du bor på Sandaker, Torshov, Sagene, Bjølsen eller i Iladalen så er det mange mennesker som hver dag tenker på smått og stort rundt seg. Mulighetene er mange til å påvirke hverdagen rundt deg om du stiller til valg – det er helt opp til hva du selv gjør det til.

Jeg er redd de aller fleste tenker at de ikke kan nok, eller har noe å komme med, men her er det ikke noe annet enn engasjement som setter grenser. Så jeg håper du nå tenker deg godt om, og finner ut at dette er tiden for meg å bruke mitt engasjement, og prøve å gjøre noe med de tingene jeg ser rundt meg i lokalmiljøet. Jeg håper du tar kontakt med meg og vil snakke om mulighetene for å stå på Høyres liste det kommende bydelsvalget. Om ikke; kanskje du kjenner noen som burde ta praten!

Håper å høre fra deg

Andreas Oftedal, leder av Sagene Høyres nominasjonskomité
andreasoftedal@gmail.com, 95863320