BJØLSEN: – Meny er i gang med et pilotprosjekt på sykkel, i bydel Sagene og i bydel Nordre Aker, for postnummer 0484 og 0485, men målet er jo å rulle ut dette bredere etter hvert. Vi vurderer hele tiden løsninger som bidrar til mer effektive kundeopplevelser, og sykkel vil kunne bidra med effektiv fremkommelighet. I tillegg har Meny og NorgesGruppen tydelige miljøambisjoner og jobber for å bli klimanøytrale, ifølge Ingrid Solberg Gundersen i kommunikasjonsavdelingen til Norgesgruppen ASA.

Postnummer 0484 og 0485 omfatter Sandaker og Nydalen sør for Kristoffer Aamots gate, samt Nydalen, langs Nydalsveien og opp til Nydalsdammen. Videre omfattes Storo og deler av Grefsen Stasjon, samt boligområdene i Nydalen langs Ring 3 opp til Nydalen togstasjon.

Varene som bestilles online plukkes i butikken. Prisene og utvalget er det samme på nett som i butikk.

– Sykkellevering er en test fra kun Meny Bjølsen, og kundene velger i denne omgang ikke selv om de skal få varene levert med sykkel eller ikke. Det styres av oss i forhold til vekten på ordren og hvor kunden bor. Såvidt vi har erfart er vi første matbutikkjeden som nå tester ut levering med sykkel, sier Solberg videre.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis


Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!