(Avisa Oslo)

Like før klokken 06.30 mandag melder politiet at en person har blitt knivstukket på Torshov.

«Vi er med flere patruljer i en leilighet i Christian Michelsens gate, etter at en person er knivstukket. Fornærmede er lettere skadet i en hånd. Vi søker nå etter gjerningspersonen som har forlatt stedet før vi ankom» skriver de på Twitter.

– Vi fikk inn melding klokken 05.52 om at en person formentlig var knivstukket i en hånd. Det er snakk om lettere skader. Vi er der nå, og fornærmede får behandling av ambulanse på stedet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Avisa Oslo.

Fornærmede er en mann i 30-årene, og det er hans leilighet knivstikking har skjedd. Den antatte gjerningspersonen er ifølge Stokkli en mann.

– En gjerningsmann har dratt fra stedet. Vi antar at det er en viss relasjon mellom de involverte, og vi har et navn på antatt gjerningsmann som vi nå sjekker ut. Hvor han befinner seg vet vi ikke, men vi leter etter han, sier Stokkli.

Videre opplyser han at det trolig har vært flere personer til stede i leiligheten, og at det skal ha vært vitner til hendelsen.

– Vi kjenner ikke til årsaken til knivstikkingen, men dette er noe av det vi nå etterforsker, sier Stokkli.

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sier at det har vært en konfrontasjon mellom de to personer.

– Vi har en formening om hvem som har gjort dette her, og leter etter en person som vi har navn på. Det er ting som tyder på at de kjenner hverandre fra før av, men jeg har ikke detaljer om deres relasjon, sier Bjelland.

Klokken 07.41 skriver politiet på Twitter at de ikke har kommet i kontakt med mistenkte i saken.

– Vi oppretter anmeldelse på forholdet og saken går over i etterforskning.

Gjerningspersonen skal være en kjenning for politiet, ifølge operasjonsleder Sven Kristian Li.