To kvinner topper bydelsutvalgslista til Rødt Sagene ved kommunevalget til høsten, melder lokallaget i en pressemelding.

Aud Karin Bjørn som nå sitter i bydelsutvalget (BU) topper lista, og Thea Borkhus Gabrielsen er ny på 2. plass.

I dag har Rødt Sagene to representanter i BU. På 3. og kampplass stiller Esmail Faraji som tidligere har sittet i BU for Rødt Sagene. Den siste som er kumulert på lista på 4. plass, er Kittil Augunnson Aarnes. Disse fire og resten av de 21 på lista ble valgt på nominasjonsmøtet til Rødt Sagene.

– Et nært forhold til bydelen

– Vi er svært fornøyd med disse 4 på topp, sier Bjørn O. Bjørnsen, leder i nominasjonskomiteen.

– Og vi har flere sterke navn på lista som f.eks Rama Jama, Harald Øyen, Una Husveg, Henning Strøm, Leah Olafsen og Zahra Eggeh Hassan som alle har et nært forhold til bydelen og kjenner den godt.

Rødt Sagene er nå i gang med å lage et valgprogram for bydelen der fellesnevneren vil være å jobbe for et områdeløft med krav om både statlige og kommunale midler, forteller han videre.

– Noe som trengs i dagens forskjells-Norge med strømpriskrise, økte matvarepriser og økte renter. De som særlig sliter nå er minstepensjonister, sjuke og uføre, arbeidsledige og de som bor aleine med små barn, sier Bjørnsen i pressemeldingen.

Her er hele lista

Les også:

Les også

– Nå trenger også bydel Sagene et løft