Grytidlig fredag morgen dro hele 19 boksere, trenere og støtteapparat fra IF.Ørnulf til «King of the Ring» i Sverige.

570 boksere fra hele verden deltok i dette boksestevnet som arrangeres i Borås hvert år. Stevnet er regnet som Europas største for mannlige boksere, og tiltrekker seg deltakere fra hele verden. England er sterkt representert, sammen med selvfølgelig Sverige. Det er også deltakere fra Canada, Frankrike, Bahrain, Danmark, Finland, Island, Irland, Nederland m.fl.

Dette er et stevne som har høy sportslig og ikke minst også stor sosial verdi for klubben. De yngste bokserne (diplomklassen) hadde med seg foreldre, og utøvere som ikke deltok i konkurransen ble med som heiagjeng. 10 boksere gikk kamper i turneringen, og klubben kunne sent søndag kveld reise hjem med 4 gull og 3 sølv! Trener Mehdi Mohseni er opptatt av teknisk god boksing, noe som ga resultater. Som eneste norske klubb klarte IF. Ørnulf å ta mer enn ett gull. Dette viser at klubben og trener Mehdi har riktig fokus.

Coach Mehdi bruker mye tid og energi på bokserne sine. Han har bygget et veldig stort lag som konkurrerer under stevner. Bokserne setter veldig stor pris på alt Mehdi gjør for dem. Han bygger dem like mye psykisk og fysisk før de sendes i ringen. Klubben har mange boksere som kommer langt utenfor Oslo som kjører langt for å kunne trene med Mehdi.

Gullkampene

Dmytro (Dima) Bilash, IF. Ørnulfs lovende 16-åring fra Ukraina, var først ut. Han møtte en engelsk bokser i første kamp. Dmytro bokset tøft og bestemt, og stoppet motstanderen allerede i første runde. På lørdag tok han seg greit videre mot nok en engelskmann. Han var den eneste bokseren fra Ørnulf som bokset tre kamper i turneringen. I finalen møtte han en svensk mester, med lang erfaring. Dima bokset fantastisk godt, med god teknikk, styrke og eksplosivitet sikret han det første gullet!

Mohamed Ayser Ali bokset sin første kamp mot en svensk motstander. Han tok seg greit videre til finalen på søndag. I finalen bokset han eksplosivt, holdt høyt tempo gjennom hele kampen og overkjørte sin engelske motstander fullstendig! Velfortjent seier! Publikum var skikkelig med i denne underholdende kampen! IF. Ørnulfs andre gull var sikret!

Fredrik Aasheim tok seg videre fra sin første kamp mot en bokser fra Finland på fredag. Søndag ble det en kjempefinale mot en tøff engelsk bokser. Det var to svært jevne runder med høyt tempo og sterk vinnervilje fra begge boksere. I en sterk sisterunde viste Fredrik hva han er lagd av, og kjørte motstanderen sin i senk under øredøvende jubel fra tribunen. Fredrik tok hjem Ørnulfs tredje gull! For en kamp!

Tungvekteren Brage Hansen Lange møtte en fransk bokser i sin første kamp. Han bokset lett og teknisk, og styrte kampen hele tiden. Klar seier til Ørnulf og videre til finalen. Finalen var stevnets siste kamp og ekstra gøy at Brage tok frem sitt aller beste i en ren maktdemonstrasjon mot en landslagsbokser fra Bahrain! Veldig gøy å sette et punktum med nok et gull - Ørnulfs fjerde!

Arrangerer NM

Gjengen fra IF. Ørnulf har et fantastisk godt samhold, støtter hverandre, ser hverandres kamper og heier hverandre fram. Vi har medlemmer i alle aldre, fra 5 år til nesten 50 år. Det er mange unge talenter på gang i klubben, og de støttes godt opp av de mer erfarne bokserne. På IF. Ørnulf er man en familie som bryr seg om hverandre. Man blir sett og tatt vare på der!

Om få måneder, mars -23, skal IF. Ørnulf arrangere NM i boksing. Klubben er Norges eldste bokseklubb og har da 130-årsjubileum. Vi ønsker å gjøre en god figur på hjemmebane og jobber for å få bokserne i best mulige form. Dette krever mye sparring, og deltakelse i konkurranser mot gode boksere. Det er økonomisk krevende å delta på stevner langt unna, og vi er svært takknemlige for all hjelp vi kan få. Klubben mottar ingen kommunal støtte og er avhengig av stor egeninnsats for å få dette til. En stor takk til Oslo Bilutleie som også denne gangen sponset oss med en 9-seter minibuss, noe som gjorde turen til Sverige enklere å gjennomføre. Det settes utrolig stor pris på!