I forrige uke arrangerte vi nok et sparringstevne hos oss på Ørnulf bokseklubb. Disse stevnene er en fin mulighet for både nye og erfarne utøvere.

Vi hadde besøk av 8 klubber i tillegg til oss, og det ble totalt 23 gode sparringer. Det ble mange fine sparringer, og mange boksere viste fram teknisk boksing av høy kvalitet!

Spesielt godt bokset Didrika som møtte en tøff jente fra Stovner. Didrika viste svært taktisk boksing, og klarte å holde et høyt tempo hele veien. Dette lover veldig godt for fremtiden, og vi gleder oss til å se hva Didrika kan få til videre!

Vår kjære Jim Andreas fikk testet formen etter et langt fravær fra boksingen mot den dyktige landslagsutøveren Martin Skogheim fra Romerike. Det ble en sparringskamp på høyt nivå, hvor begge gutta viste hva de er gode for.

Karl fikk bokset mot en erfaren bokser fra Ukraina som har startet å trene på Romerike. Begge to viste teknisk god boksing, og de stod fint til hverandre! Her viste Karl at han er på riktig spor.

Den meste spennende sparringen ble det da Mohamed møtte landslagsbokseren Muslim fra Romerike. Det ble en tøff sparring med høyt tempo og gutta fikk virkelig pusha hverandre. Mohamed beviste at selv om han ikke er så erfaren enda så klarer han å bokse på et høyt nivå!

Vi i Ørnulf vil takke de to dommerne Geir Dahlen og Tomas Nelson, og legen Jan Marius som gjør det mulig for oss å arrangere disse stevnene. De fikk utdelt hver sin gave sponset av den flotte restauranten Mirabel.

Klubben trenger økonomisk støtte for å kunne hjelpe de unge til å utvikle seg. Uten deres støtte har ikke så mange mulighet til å kunne dra på stevner. Ta gjerne en tur innom Ørnulf bokseklubb nedi kjelleren på Sandaker senter for å se det fine miljøet coach Mehdi har laget.

Helt til slutt vil vi takke vår alles kjære coach Mehdi som står på for oss i klubben. En mann som bruker mange timer i uke for å utvikle bokserne til et bedre menneske og utøver.