SAGENE: Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (SV), har sin egen julekalender på facebook. En julekalender der byråden hedrer folk som står på litt ekstra for barn og unge.

Luke syv

I luke syv er det enhetsleder for Ungdomstiltakene og barnevernspedagog i Bydel Sagene, som blir hedret, nemlig Cathrin Dahl-Johansen.

Innlegget til byråden starter omtrent slik:

– «Cathrin er den personen med størst engasjement jeg har møtt i barnevernet gjennom mitt arbeid i Landsforeningen for barnevernsbarn og som klient med 15 flyttinger i barnevernet selv». Slik starter nominasjonen av Cathrin, fra ei jente som veit hva hun snakker om...Cathrins arbeid føyer seg inn i en større internasjonal bevegelse for nye måter å forstå atferd på som kan gi tusenvis – for ikke å si millioner – av barn og ungdommer et bedre liv. Det handler om aksept. Om forståelse. Om å skjønne at atferd er et språk, til og med et rop om hjelp mange ganger. Og med forståelse og aksept kommer tilliten, den som gjør at forandringsarbeidet kan begynne.

– Passer godt til Sagene bydel

Byråden skriver også følgende:

– Blant somaliske kvinner i min bydel, Sagene, verdsettes hun også høyt. Hun er rett og slett mange steder på en gang. Hun gir av seg selv, med et positivt og varmt menneskesyn og et ønske om å bringe mennesker sammen. Hun passer i grunnen godt til Sagene bydel, som nettopp er opptatt av det – å bringe folk sammen, skape møteplasser og bygge ned skiller mellom folk.

Her kan du lese hele innlegget til byråden, om Cathrin Dahl-Johansen og luke syv i byrådens alternative
julekalender.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!