Det er så utrolig mye spennende og flott å se på i bydel Sagene, om det så er naturen eller store, små, nye, gamle og spesielle bygg.

Og rundt omkring finnes det ekstra kreative mennesker, som har laget fargeklatter ut av noe vi kanskje ikke hadde lagt spesielt merke til ellers. «Sagene-influencer'n» har tidligere vært ute på tur og knipset noe av gatekunsten vi har i bydelen.

Vi drar dette frem igjen nå, så kanskje du selv får inspirasjon til å gå ut på vandring?

Og om du blir veldig inspirert, har du kanskje noen gode historier eller innspill å komme med til Øivind Hartmann? Han skal nemlig skrive et kapittel om bydelens utsmykning, i den nyeste boka til Sagene Torshov Historielag. Les mer om dette her:

Se på «Sagene-influencer'n» Line Gulstuen Meyers flotte bilder her (med forbehold om eventuelle endringer, da bildene er tatt for en god stund siden):

Og ingen kunst-artikkel uten innbyggernes eget kunstprosjekt! Denne mosaikkslangen, på Gråbeinsletta, er laget for og av folk i bydel Sagene.

Prosjektlederen Anne Siri Wathne fortalte til nettavisen i 2011 at «Barnehagebarn til godt voksne, folk i nærområdet, tilfeldige forbipasserende og folk som kommer langveisfra har tatt turen innom for delta». Kunstneren bak er Rodrigo Burgos, sammen med et lite kunstcrew:

Hva er dine favoritter innen utsmykning eller gatekunst i bydel Sagene? Send oss gjerne bilder eller en historie om det på e-post!