(Nordre Aker Budstikke): Kartet over de omkring 250 stolpene i hovedstaden kan lastes ned på mobilen, men mange foretrekker et godt gammeldags fysisk kart.

En frustrert tipser har vært bydelen rundt på jakt etter stolpejakt-kart, uten hell.

Ønsker kart i papir

Den ivrige stolpejegeren har siden i fjor forsøkt å få tak i et papirkart, og har vært innom både biblioteker, bydelsadministrasjonen, og Frisklivssentralen. Til slutt ble det ikke noe kart, og ei heller noe stolpejakt i 2021.

– Gleden over å brette ut et kart og legge det utover bordet, se på detaljene og planlegge ulike turer i jakten på stolper er uvurderlig, og sist, men ikke minst, gleden og nytten av den fysiske aktiviteten jakten gir.

Sesongen for stolpejakt i Oslo hadde sin offisielle start 9. april i år, men det har hittil ikke vært noen papirkart å oppdrive.

– Det hele koker vel ned til at jeg "bare" kan laste ned kartet på mobilen. Problemet er at jeg har vansker med å se helheten og detaljene på mobilen. Dermed blir det kanskje ikke noe stolpejakt i år heller.

Her kan du finne dem – snart

Heldigvis kommer det kart, forsikrer Sindre Langaas hos arrangør Nydalen Skiklubb.

Han forteller at papirkartene er planlagt klare i starten av juni.

– Vi vil melde fra på vår Facebook-side, Stolpejakten Oslo Nord, og på Stolpejakten.no når de er klare for henting på våre distribusjonssteder, mest biblioteker.