Endelig etter to år kunne FellesGlede igjen invitere til generasjonskino på Colosseum kino, torsdag 11. november.

170 eldre fra 17 sykehjem og tre vennskapsklasser fikk gå på rød løper sammen, på en førpremiere av «Teddybjørnens jul.» Barna sang og det ble en magisk opplevelse for både barna og de eldre. Bjølsenhjemmet og Sagenehjemmet var også invitert.

– Målet er at det skal bli et uforglemmelig generasjonsmøte og en flott kino-opplevelse for ung og gammel!» sier Halvor Seim, gründeren av FellesGlede Ressurspartner.

– Den største utfordringen blir vel å få plassert alle rullatorene … Det vil bli laget egne rullatorparkeringsplasser til sykehjemmene, så det skal nok gå bra. Vi gleder oss veldig til at 65 barns skal synge «min teddy» en Prøysen-vise som de gamle kjenner godt. Det kommer til å bli en fin start og vi håper filmen vil vekke hyggelige minner hos de eldre fra julen i gamledager», sa Seim i forkant av forestillingen.

– FellesGlede er meget takknemlig for det gode samarbeide vi har med Nordisk Film og Colosseum kino, uten de hadde det ikke vært mulig, sier en takknemlig Seim.

Arbeidet med å organisere årets Generasjonskino har fått noe støtte gjennom trivselsmidler fra Sykehjemsetaten i Oslo.

– Det er hyggelig at de ser verdien av at FellesGlede ikke bare legger til rette for flotte generasjonsmøter på sykehjemmene, men at generasjonene kan oppleve «FellesGlede» sammen også utenfor sykehjemmet, avslutter han.