Skattelister, nye butikker, fastleger og serveringssteder var noen av temaene som slo aller best an i 2022. Hvor mange av dem har du lest?

Sagene Avis gikk over til nye systemer i mai. Derfor gjelder denne oversikten kun fra 3. mai til 23. desember i år.

Skattelister

Da skattelistene for 2021 ble offentliggjort i begynnelsen av desember, ble det satt engasjementsrekord hos Sagene avis. Mest populær var oversikten over de 100 menneskene med høyest inntekt i bydelen.

Er du også nysgjerrig? Se oversikten her:

BBQ og spill

Lokalene i Vogts gate har stått tomme i årevis, men i desember åpnet endelig dørene hos den amerikanske restauranten BFF. Straks kommer det også noe mer i nabolokalene.

Dyr blokk, kjip opplevelse

21 år gamle Tristan har de siste årene bodd i blokka som har aller høyest kvadratmeterpris i bydel Sagene. Likevel sitter han igjen med dårlig samvittighet etter å ha solgt leiligheten videre.

Les også

Tristan bor i blokka med den høyeste kvadratmeterprisen i bydelen: – Jeg teller ned minuttene, sekundene, til vi skal flytte

Planlegger blokker

Interessen var stor da Sagene Avis skrev om Heimstaden sine boligplaner i Sandakerveien 78. I dag ligger det blant annet en Rema 1000 i bygget.

Utsetter prosjekt etter protest

Petter Myre Eng samlet inn 1152 underskrifter mot Bymiljøetatens planer om å fjerne opptil 110 parkeringsplasser fra Torshov. Nå har Bymiljøetaten utsatt prosjektet.

Mattilsynet tok en runde i bydelen

Mattilsynet kontrollerte 149 spisesteder i Oslo i oktober, fem av dem i vår bydel. Her kan du se hvordan det gikk med disse og de øvrige restaurantene.

Bedre før?

Institusjonen Sagene Lunsjbar fikk nye eiere. Våre matanmeldere mener kanskje det var bedre før.

Les også

Med nye eiere måtte jo lunsjbaren testes igjen: – Dette holder ikke! 

De best likte fastlegene

Er du fornøyd med fastlegen din? Hos Legelisten.no kan du se pasientenes vurderinger av fastlegen. Vi lagde en oversikt over legene med flest stjerner i bydelen.

Skyting på Torshov

Per Klarholm Ness (64) var hjemme da en person ble skutt i Kyrre Grepps gate. Han forteller om hendelsen.

Reza Rezaee gikk bort

Torshov-beboer, bydelsansatt og lokalpolitiker for Rødt, Reza Rezaee, døde søndag 30. oktober, 62 år gammel.

Rezaee har som ansatt i bydel Sagene, som ildsjel og nærmiljøaktivist siden 1999, blitt et kjent navn i bydelen vår, både hos barn, ungdommer og voksne:

– Det er helt utrolig å gå rundt på Sagene, det er ikke mulig for meg å bruke fem minutter på å gå til butikken. Det er en tett bydel hvor det er lett å bli kjent med hverandre, og det er alltid noen å snakke med, har han tidligere fortalt Sagene Avis.