↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

958 87 381

Besøksadresse

Waldemar Thranes gate 98
0175 OSLO
  1. Beskrivelse

Take away in Oslo

Visste du at du kan spise på Oslos beste restauranter - uten å måtte gå ut døra? Med foodora kan du få restaurantmat rett hjem i stua, enten du er i tidsklemma og ikke orker matlaging, eller bare vil nyte noe ekstra godt i sofaen foran gullrekka. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen eller besøke nettsiden, og oppgi adressen din for å finne restaurantene som leverer i ditt område. Saftige burgere, italiensk steinovnspizza, fersk sushi og asiatiske spesialiteter er bare en brøkdel av hva du kan bestille som take away. Finn ut hva som frister, legg inn din bestilling og få maten levert på et blunk. Smaker fra hele verden er kun tastetrykk unna, så len deg tilbake og bestill med foodora.

 

Matlevering fra Oslos beste restauranter

Villa Paradiso Frogner, Monsun Noodlebar, New Anarkali og Tommis Burger Joint er bare et par et fåtall av restaurantene du kan bestille fra - hva frister i dag? Bla gjennom restaurantene som leverer i ditt område, velg din favoritt og legg inn en bestilling. Deretter vil en av våre syklister levere maten til deg, enten du er hjemme, på kontoret eller sitter i en park. I Oslo leverer vi for øyeblikket til sentrum, Grünerløkka, Frogner, Majorstuen, St. Hanshaugen, Tøyen, Grønland, Torshov, Sagene, Bjølsen, Gamlebyen, Smestad, Nydalen, Vinderen, Blindern, Røa, Nordstrand, Lambertseter, Stovner, Ensjø, Holmenkollen og Ullevål, og vi ser stadig etter muligheter for ytterligere utvidelse. Matbestilling har aldri vært enklere eller mer smakfullt med foodora.

 

Levering fra butikker i Oslo

Visste du at du kan bestille varer fra et bredt spekter av butikker i Oslo? Hva med å overraske din kjære med en blomsterbukett fra Bonita blomster, Botanik eller Tøyen Blomster på døren? Eller en eksklusiv gave fra Dark, Sunny Skin eller Maria Black? Med foodora kan du bestille både øl, godteri, kaffe, is og bøker fra butikker som Gulating, Grünerløkka Bryggeriutsalg, Sagene Bryggeri, Smågodteriet, Evas Datter Iskrem og Black Cat Kaffe & Tehus. Innta sofaen og opplev nettshopping på sitt enkleste.

 

Levering av dagligvarer i Oslo

Dagligvarer levert hjem på minutter? Fra foodora market får du alle typer dagligvarer direkte på døren din i Oslo. Enten du skal ha taco til fredagskvelden, snacks til filmkosen eller mangler noen toalettsaker, er vi bare et tasteklikk unna. Gjør handelen enkel med vår matbutikk på nett! Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen eller besøke nettsiden, og oppgi adressen din for å se om foodora market leverer til ditt område. Vi har foreløpig tre butikker i Oslo, som ligger i Iladalen, Majorstuen og Grorud. Flere butikker og områder vil bli tilgjengelige i nær fremtid.